Heerlijk vakantiehuis midden in de natuur en toch vlakbij dorp


Vakantiehuis voor 6 personen.
Indeling: 3 slaapkamers, 2 badkamers met ligbad, Open keuken, Eet- en Woonkamer, Ruim Terras, Zwembad
Woonoppervlakte : 90 m2, Tuin : 1000 m2

Dit vrijstaande huis met zwembad ligt in een kleine, stille vallei tussen Ronda en Arriate. Casa Vallecillo (kleine vallei) is een ruim en licht huis, waarbij de eigenaren naast een goed comfort ook voor een sfeervolle inrichting gezorgd hebben.
Voor het huis is een terras met een zwembad (8x4m) en daarbij een eigen tuingedeelte. Het zwembad is omheind zodat kleine kinderen geen gevaar lopen. Het huis is bovendien ruim voorzien van speelgoed en boeken voor de kleintjes. Het lager gelegen gedeelte van het terrein is goed geschikt om in te ravotten, of om ’s avonds een kampvuur te maken (niet in de droge zomerperiode). Casa Vallecillo is een nieuw huis dat op korte afstand ligt van de woning van de gastvrije Spaans-Nederlandse eigenaren; Francis, geboren in Ronda, en Lies, in 1995 uit Amsterdam vertrokken en naar deze streek gekomen. Samen (met hun in 1998 geboren zoon Santiago) proberen ze zo veel mogelijk in hun eigen onderhoud te voorzien. Francis heeft aan huis wat dieren en een professionele biologische groentetuin. Lies verkoopt o.a. eigengemaakte jams aan omliggende hotels. Al hun produkten zijn ook aan huis te verkrijgen.

We hebben nu ook een draadloze (WIFI) internet aansluiting in het huis!

Het sympathieke en levendige dorp Arriate, op ongeveer twintig minuten loopafstand, staat bekend om zijn goede en goedkope tapas bars. Ook beschikt het over diverse supermarkten en restaurants. Ronda ligt op 8 km. afstand en is een stadje met vele bezienswaardigheden. Het ligt in het bergachtig gebied op ongeveer 750 meter boven zeeniveau. Een diepe kloof “El Tajo” splitst het stadje in tweeën, waar overheen de beroemde “Puente Nuevo” is gebouwd, van waar af het uitzicht adembenemend is. Casa Vallecillo is heel geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan een centrale ligging ten opzichte van de belangrijkste steden, zoals Granada, Cordoba en Sevilla. Bovendien is Ronda omringd door natuurparken, men ademt schone lucht in en kan overal vele prachtige wandelingen maken. En voor wie niet de deur uit wil is er een luie sofa en een goed gevulde boekenkast, die regelmatig wordt ‘ververst’ en een breed assortiment heeft aan vooral nederlandse, engelse en spaanse literatuur.

No comments:

Post a Comment